semerkand_seyahat_birimi_toplantisiSemerkand Vakfı Türkiye Seyahat Birimi 2013 Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, yurt genelindeki 81 ilden 500’ü aşkın katılımcı ile Semerkand Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ankara’da 30 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantılarına Türkiye ve Avrupa Seyahat Birimi Sorumlusu Raci Alkış, Semerşah Grup; İrşad ve Eğitim Koordinatörü Hakan Öner, Temsilcilikler – Tanıtım – Teknoloji ve İdari İşler Koordinatörü Hafız Kuloğlu, Hac ve Umre Koordinatörü İbrahim Kuloğlu, 11 Merkez Semerşah Birim Sorumluları ile yurt genelindeki il ve şube görevlileri katılım gösterdi.

Meddah-ı Fakir ve Muhabbet-i Hacegan ile Keyifli Dakikalar Yaşandı

Gerçekleştirilen “Semerkand Vakfı Türkiye Seyahat Birimi Toplantıları” kapsamında değerlendirme ve eğitim sunumlarının yanı sıra kimi gösteri ve dinletilere de yer verildi. Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Muhabbet-i Hacegan Grubu, ilahileriyle toplantılara renk katarken Meddah-ı Fakir olarak bilinen Yusuf Duru ve tiyatro oyuncusu Hasan Nihat Sütçü geleneksel tiyatro gösterileriyle katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Haber Tarihi: 30 Kasım 2013