Semerşah TurizmSemerşah Turizm
Forgot password?

Umre Fiyatları ve Umre Turları

2024 – 2025 Umre Fiyatları ve Umre Turları

Hac ve umre seyahatlerinde Türkiye’nin lider markası Semerşah Turizm’in 2024-2025 yılı ön kayıt umre turları ve umre fiyatları hakkında bilgi almak için iletişim formlarımız aracılığı ile başvuruda bulunabilir ya da 0212 525 55 55‘i arayabilirsiniz.

Umre Turları İle İlgili Sık Sorulan Sorular

Gün sayısı bakımından en kısa umre turu 7 gündür.

Umre fiyatları; programların gün sayısı, dönemi, kanaklama türü vb. gibi pek çok kritere göre değişkenlik gösterebilmektedir.

2023 itibariyle 1 kişilik en ucuz umre ücretimiz 1.330 USD’dir.

Standart tur programlarımızda 14 günlük tur programlarımız 4’lü oda için 1.420 USD, 3’lü oda için 1.500 USD, 2’li oda için 1.600 USD’dir. Kandil ve ara tatil programlarımız ise 4’lü oda için 1.450 USD, 3’lü oda için 1.530 USD, 2’li oda için 1.630 USD’dir.

Çocuk misafirlerimiz için ücret tarifemiz şu şekildedir:

0 – 2 yaş / bebek / yataksız – 480 USD
2 – 6 yaş / çocuk / yataksız – 890 USD
6 – 11 yaş / çocuk / yataksız – 1.030 USD

Belirtilen çocuk ücretleri, sadece uçak bileti ve vize ücreti olup yataksızdır. 02 – 11 yaş grubu çocuklarına yatak talep eden aileler, kişi başı yetişkin ücretinden 100 USD eksik ücret öderler. 100 USD’lik engelli ve öğrenci indirimi Türk Hava Yolları ile gerçekleştirilen uçuşlarda geçerlidir.

Hac ve umre seyahatleri her yıl ve her program için farklılık gösterdiğinden en güncel fiyatların çağrı merkezimizden alınması faydalı olacaktır.

Uçuşlarda bagaj hakkı genellikle 30 kg, kabin bagaj (el bagajı) hakkı ise 8 kg’dır.

Umre seyahatlerinde konaklamalar yakın ve servisli olmak üzere iki farklı otel tipinde gerçekleştirilmektedir.

Umre Fiyatları ve Umre Turları Arama Sayfasının Kullanımı Hakkında

Hac ve umrede Türkiye’nin lider markası olan Semerşah Grup’un 2023 – 2024 yılı umre turları ve en ucuz umre fiyatlarımız hakkında detaylı bilgilere bu sayfadaki arama panelinden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz bulunduğunuz ilin adını ilk harfi büyük olacak şekilde “İl Adı” bölümüne yazarak ekonomik umre programlarını arayabilir veya direkt olarak dönem seçeneğinden “Ramazan umresi (Kadir Gecesi Umresi), Üç Aylar Umresi, Kudüs ziyaretli 17 günlük umre programları, Mevlid Kandili umresi, Aralık umresi, Sömestre umresi, Regaib Kandili umresi, Mirac Kandili umresi vb.” sitemizde yer alan güncel turları inceleyebilirsiniz.

Semerşah Turizm’in umre fiyatlarının ve turlarının aranmasını kolaylaştıran dinamik web arayüzü sayesinde bütçenize en uygun umre programını kolaylıkla aratabilirsiniz. Bunun için umre turu arama panelinin bütçe bölümüne dilediğiniz miktarı yazmanız ve arama butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Ekonomik umre ücretleri kategorisindeki turlarımız için 0212 525 55 55’i arayabilirsiniz.  Sizin için en uygun umre programını bulamadıysanız ya da Hac Ücretleri ve Umre Turları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sosyal Medya Sayfalarımız Üzerinden Umre Programlarımızı Takip Edebilirsiniz

Facebook Sayfamız Üzerinden Umre Programlarımızı ve Tur Fiyatlarımızı İncelemek İçin Tıklayınız.

Twitter Sayfamız Üzerinden Umre Programlarımızı ve Umre Ücretlerimizi İncelemek İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız Üzerinden Umre Fiyatları ve Tur Programlarımızı İncelemek İçin Tıklayınız.